Nieuws - Duinrand S

Nieuws

Vooruitblik: Atl�tico Madrid - Feyenoord: wat moet je allemaal weten?

Vandaag om 15:59  Woensdag is het weer zo ver. Na de overwinning tegen Celtic, mag de Rotterdamse club op bezoek in Madrid. Atlético Madrid staat op het programma. ELF Voetbal blikt alvast vooruit op de Europese tegenstander van Feyenoord: Atlético Madrid. meer »


Voorbeschouwing: PSV - Sevilla

Vandaag om 15:54  Na twee weken afwezigheid keert de Champions League weer terug. Aan PSV de taak om de 4-0 tegen Arsenal te doen vergeten. PSV speelt in de groepsfase van de Champions League tegen het Spaanse Sevilla. ELF Voetbal zoomt in op de tweede Europese tegenstander van PSV: Sevilla. meer »


Crisis in Gelsenkirchen: Hoe Schalke 04 steeds verder in de problemen geraakt

Vandaag om 15:45  Vijf seizoenen geleden werd Schalke 04 nog tweede van Duitsland. Nu vrezen de supporters voor degradatie naar het derde niveau. Ook het trainerskerkhof is dit seizoen alweer uitgebreid. Het is crisis bij de gevallen grootmacht uit Gelsenkirchen. meer »


Gimenez, Pavlidis en De Jong in select lijstje spelers die bij meer dan tien doelpunten betrokken waren in Europa

Vandaag om 14:53  Santiago Gimenez, Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong zijn uit de startblokken geschoten. De spitsen van Feyenoord, PSV en Ajax vallen daarmee ook Europees gezien op. Slechts enkele spelers in de beste tien competities van Europa waren immers sinds de seizoensstart al bij zoveel doelpunten direct betrokken als de Eredivisiespitsen. meer »


Bayer Leverkusen in de wolken met Xabi Alonso, maar Real Madrid ligt op de loer

Vandaag om 12:03  Precies één jaar geleden nam Xabi Alonso het stokje over vij Bayer Leverkusen. Het Spaanse voetbalicoon had op dat moment alleen ervaring als jeugdtrainer. Er was dan ook scepsis in Duitsland, al hoopten veel fans van Bayer Leverkusen dat er stiekem een toptrainer in Alonso schuil ging. Nu, een jaar later, is de 42-jarige oefenmeester gewild door de absolute top van Europa. meer »


Meer nieuws