Nieuws

RodiMedia Walking Football toernooi weer een succes!

6 oktober 18:00  De weergoden zaten mee. In een prachtige zonnige woensdagmiddag werd het WF mini voetbaltoernooi gehouden op het complex van Duinrand S.meer »


Het Rodi Media Walking Football toernooi

26 september 12:15  Op 6 oktober is het zover. Op het complex van Duinrand S wordt het Rodi Media Walking Football toernooi gehouden. meer »


Structureel scheidsrechters tekort

7 september 8:00  Al jarenlang hebben we te maken met krapte in ons scheidsrechtersbestand. Toch konden we houtje-touwtje de wedstrijden voorzien. Echter, door het recent wegvallen van nog eens 2 scheidsrechters en het stoppen van een aantal jeugdscheidsrechters is er een grens bereikt. De ondergrens. De handen moeten worden ineengeslagen. Onderlinge hulp moet worden geboden om de teams door te kunnen laten voetballen. Het probleem doet zich vooral voor op de zaterdag, maar het is een verenigingsbrede verantwoordelijkheid.meer »


Voetbalclinic voor gehele jeugd op 11 september as.

12 augustus 10:15  Op zaterdag 11 september vieren we van 14.00 tot 15.30 de opening van de nieuwe kantine. Voor de jeugdmeer »


Armand Hoffman nieuwe hoofdtrainer Duinrand S: “Bij eerste vijf eindigeen moet lukken”

11 augustus 13:15  (Het stuk stond gepubliceerd in de Info Duinstreek Centraal). Armand Hoffman uit Hoorn is de nieuwe hoofdtrainer van Duinrand S. Hij volgt Eric te Paske op, die in mei verraste met het bericht dat hij zou stoppen bij de vierdeklasser uit Schoorl. meer »


Ga naar archief