Nieuws

Duinrand S dubbelblij met Sponsor Ekoplaza

30 december 16:30  Duinrand S is dubbelblij met onze shirtsponsor EKOPLAZA Schoorl. Met de bouw van onze nieuwe kantine hebben we als club al stappen kunnen zetten met een nieuwe en dus zuinigere verwarmingsinstallatie (aangelegd door Louter Installatie, Warmenhuizen), maar onlangs hebben we dankzij EKOPLAZA, onze shirtsponsor voor de jeugd, geweldige stappen kunnen zetten in het terugdringen van ons elektriciteitsverbruik. EKOPLAZA heeft onze club maar liefst 39 zonnepanelen met converter geschonken die door onze vrijwilligers Adrie Louter, Hildo Pot en Jaap Hof op het dak van de kantine zijn geïnstalleerd. Een hele mooi gebaar van EKOPLAZA waardoor we als club qua duurzaamheid een enorme stap voorwaarts kunnen zetten. Daarnaast heeft Louter Installatie voor de plaatsing ons een deel van de installatiematerialen gesponsord, waar wij heel content mee zijn. Een ander heel mooi gebaar is dat EKOPLAZA na dit seizoen haar contract als shirtsponsor van de jeugd verlengt. Daar zijn wij als club enorm blij mee. EKOPLAZA is de biologische supermarkt van Schoorl en is gevestigd aan de Heereweg 13. Duurzaamheid en lokale samenwerkingen staan centraal in deze gezellige Ekoplaza. Mede om deze reden werd Ekoplaza Schoorl verkozen tot BIO-winkel van het jaar 2017.


RodiMedia Walking Football toernooi weer een succes!

6 oktober 18:00  De weergoden zaten mee. In een prachtige zonnige woensdagmiddag werd het WF mini voetbaltoernooi gehouden op het complex van Duinrand S.meer »


Het Rodi Media Walking Football toernooi

26 september 12:15  Op 6 oktober is het zover. Op het complex van Duinrand S wordt het Rodi Media Walking Football toernooi gehouden. meer »


Structureel scheidsrechters tekort

7 september 8:00  Al jarenlang hebben we te maken met krapte in ons scheidsrechtersbestand. Toch konden we houtje-touwtje de wedstrijden voorzien. Echter, door het recent wegvallen van nog eens 2 scheidsrechters en het stoppen van een aantal jeugdscheidsrechters is er een grens bereikt. De ondergrens. De handen moeten worden ineengeslagen. Onderlinge hulp moet worden geboden om de teams door te kunnen laten voetballen. Het probleem doet zich vooral voor op de zaterdag, maar het is een verenigingsbrede verantwoordelijkheid.meer »


Voetbalclinic voor gehele jeugd op 11 september as.

12 augustus 10:15  Op zaterdag 11 september vieren we van 14.00 tot 15.30 de opening van de nieuwe kantine. Voor de jeugdmeer »


Ga naar archief