Nieuws

Regiocup jeugd start op 5 juni

29 mei 19:00  De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! Maandag 31 mei worden de wedstrijden bekend gemaakt. Volg dit in de (KNVB-) app voetbal.nl.meer »


Eric te Paske stopt alsnog als hoofdtrainer bij Duinrand S

16 mei 10:45  Hoofdtrainer Eric te Paske heeft onlangs te kennen gegeven alsnog te stoppen bij Duinrand S.meer »


Zeer geslaagde zeskamp

17 april 12:30  De kinderen kunnen terugkijken op een prachtige zeskamp. Naast de professionele organisatie, welke op initiatief van onze evenementenorganisator Thijs Niekus werd opgetrommeld, en mede met de hulp van een aantal ouders en de facilitaire voorziening door Ellen en Dick, werd het een mooi spektakel.meer »


Buiten sporten in Schoorl stimuleren

8 april 12:15  Naar aanleiding van het sportakkoord tussen diverse verenigingen en de gemeente Bergen vindt er een inventarisatie plaats van waar de interesses liggen.meer »


Scenario's vanuit de KNVB

12 februari 13:00  Hieronder een uiteenzetting zoals wij dat van de KNVB mochten ontvangen. Het blijft koffie-dik-kijken, maar dan hebben we enigszins een idee mocht er weer wat mogelijk zijn. Categorie A betreft ons 1e elftal. Alle overige teams vallen onder de categorie B.meer »


Ga naar archief