Nieuws

Jeugdsportdag komt in zicht!

10 mei 16:00  Zondag 19 juni is na een afwezigheid van 2 jaar eindelijk de Jeugsportdag weer terug. Je kunt je opgeven voor 16 juni op de site https://www.jeugdsportdagschoorl.nl De dagindeling is als volgt: meer »


Toegangshek Duinrand S / Louter Complex

9 mei 20:15  Instructie en de openings- en sluitingstijden nieuw toegangshek.meer »


Algemene ledenvergadering op vrijdag 13 mei as. aanvang 20.00 uur

3 mei 8:15  Op deze datum vindt dan eindelijk de ALV plaats. Het is een inhaalactie van de door covid geteisterde seizoenen 2019-2020 en 2020-2021. Het huidige seizoen wordt in principe in november 2022 besproken.meer »


Sparen voor je voetbalclub bij Supermarkt Vomar!

27 april 18:30  Wil je ook sparen voor onze club? Dat kan heel gemakkelijk bij Supermarktketen Vomar. Sinds de Vomar enkele filialen van Deen heeft overgenomen, is er een nieuw spaarsysteem. Je kunt een nieuwe “KIK-spaarkaart”, ofwel “Klant is Koning-spaarkaart” halen bij de servicebalie van de Vomar. Deze kaart moet je online registreren. Je spaart dan voor jezelf én je kunt ook geheel kosteloos sparen voor onze vereniging Duinrand S. Zie voor de uitleg op www.vomar.nl/kik Er is ook een app van de Vomar om sparen nog makkelijker te maken, en je hoeft de spaarkaart dan niet steeds mee te nemen. De unieke “Club is Koning” clubcode voor Duinrand S is: DUSC2022 Vul deze code in je Vomar-account, en het sparen gaat helemaal vanzelf! Alvast bedankt voor je bijdrage! Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met mij. Imke Etten


Duinrand S dubbelblij met Sponsor Ekoplaza

30 december 16:30  Duinrand S is dubbelblij met onze shirtsponsor EKOPLAZA Schoorl. Met de bouw van onze nieuwe kantine hebben we als club al stappen kunnen zetten met een nieuwe en dus zuinigere verwarmingsinstallatie (aangelegd door Louter Installatie, Warmenhuizen), maar onlangs hebben we dankzij EKOPLAZA, onze shirtsponsor voor de jeugd, geweldige stappen kunnen zetten in het terugdringen van ons elektriciteitsverbruik. EKOPLAZA heeft onze club maar liefst 39 zonnepanelen met converter geschonken die door onze vrijwilligers Adrie Louter, Hildo Pot en Jaap Hof op het dak van de kantine zijn geïnstalleerd. Een hele mooi gebaar van EKOPLAZA waardoor we als club qua duurzaamheid een enorme stap voorwaarts kunnen zetten. Daarnaast heeft Louter Installatie voor de plaatsing ons een deel van de installatiematerialen gesponsord, waar wij heel content mee zijn. Een ander heel mooi gebaar is dat EKOPLAZA na dit seizoen haar contract als shirtsponsor van de jeugd verlengt. Daar zijn wij als club enorm blij mee. EKOPLAZA is de biologische supermarkt van Schoorl en is gevestigd aan de Heereweg 13. Duurzaamheid en lokale samenwerkingen staan centraal in deze gezellige Ekoplaza. Mede om deze reden werd Ekoplaza Schoorl verkozen tot BIO-winkel van het jaar 2017.


Ga naar archief