Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Prima overwinning voor de B2.

14 april 2014 10:15

Na een voor de B2 iets mindere reeks lijkt de verdiende overwinning van vorige week tegen de koploper Kolping Boys voor een ommekeer te hebben gezorgd.

Na enkele mindere wedstrijden waarbij de motivatie wellicht enigszins een rol speelde, werd vorige week een prima wedstrijd afgeleverd tegen de koploper, die met een 1e nederlaag naar huis werd gestuurd.

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Hugo Boys op het programma. Hoewel het team in de 1e helft werd geconfronteerd met een 0-1 achterstand werd de krachtsverhouding in de 2e helft ook in de stand snel duidelijk. Uiteindelijk werd de wedstrijd met een prima 4-1 overwinning afgesloten. Dit terwijl een aantal spelers al een wedstrijd met de B3 in de benen hadden en ook na deze wedstrijd de B1 geholpen moest worden om hun team compleet te krijgen.

Het is mooi om te zien dat de 3 B-elftallen elkaar niet in de steek laten en spelers altijd bereid zijn om elkaar over te helpen als het lastig is om een compleet team op de been te brengen.

Met de overwinning tegen Hugo Boys is de B2 weer op koers om dit seizoen bij de bovenste plaatsen te eindigen.