Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Mislukte inhaalrace B3

16 november 2013 19:00

Bij het verzamelen meldde zich Sil Stam waarmee opnieuw een voormalig Duinrand lid zich bij B3 aansloot. De teller staat nu op 7 nieuwe Ex-leden. En ook de Hongaar met zeer Nederlandse naam Alexander "Badr" Plakmeijer speelt sinds kort bij B3. Die instroom is nodig. Want de gebruikelijke afmeldingen waren er. Ondanks het tijdstip 15:00 was nog een tweetal niet voldoende hersteld van een feest in Alkmaar en dat er van de 13 afreizenden precies 11 het laatste fluitsignaal gezond en wel zou halen is ook bijna normaal.

Niet ongebruikelijk is ook dat de stand na een paar minuten: 1-0 achter is, waarna B3 aan de ook weer gebruikelijke inhaalrace begint. 3 goals netjes verdeeld over het voorhoede trio Mees, Wesley en Alexander.  Dat had de ruststand tegen het nog ongeslagen Kolping Boys kunnen zijn.  Ware het niet dat de achterhoede na kort  overleg met het middenveld besloot dat het wel spannend moest blijven en de tegenstander kort voor en direct na rust 3 goals schonk.

Zo wist invaller keeper Gerrit waaraan hij toe was en besloot daarna zijn doel als een held te verdedigen. Waar echter geen rekening mee gehouden werd, was dat de topscorer Wesley  niet aan de 2e helft zou meedoen omdat hij last had van een blessure, opgelopen omdat hij vorige week zonodig met het 3e seniorenteam wilde meedoen (waar hij overigens wel scoorde).  En toen ook aanvoerder & voorstopper Silvan uitviel werd  de inhaalklus wel erg zwaar. Ze vochten als leeuwen, kansen aan beide zijden. Maar helaas het mocht niet zo zijn. Het lukt tussentijds Kolping zowaar nog een echt doelpunt te maken waardoor de eindstand met 5-3 kon worden opgetekend.  Zeer sportieve wedstrijd, weer eens 0 overtredingen van Duinrandzijde. En gebroederlijk met scheids en tegenstander van het veld wandelend was er nog wel even de korte verlokking mee te doen met een matpartij op het naastgelegen veld tussen Niedorpers en Alkmaarders. Maar het bleef bij toekijken naar het effect van ouderlijke bemoeienis op  al dan niet terechte scheidsrechterlijke dwalingen.  Waarna  B3 inmiddels alweer druk discussiërend over  veel belangrijker zaken als de nieuwe Playstation 4 en de nachtelijke patrouilles van veldwachters Patrick en Maarten bij het Jeux de boulesveldje aan de Sportlaan de kleedkamer opzocht. Volgende week naar Castricum en dan maar weer eens een potje winnen. Ook leuk.