Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Bibberen, maar toch gewoon Kampioen

22 april 2013 18:45

Zondag moest het gebeuren tegen Alcmaria, deze stonden op de tweede plaats en konden ons kampioenschap nog tegen houden.
Prachtig weer op de smeerlaan veel publiek en 18 voetballers die allemaal wilden spelen.
De zenuwen door het lijf en 1 minuut na de aftrap 0-1 en na 20 minute kregen we 0-2 om onze oren.

Er werd hard gewerkt en vele kansen volgden,we kregen een penalty die door Ruben slap ingeschoten werd en dus gestopt.

10 min later weer een penalty die door Teun werd genomen en ook werd gekeerd door de keeper. Gelukkig wist Teun in de rebound wel te scoren 1-2

Jordy nog prachtige vrije trap die door de keeper net overgetikt kon worden.

Na de thee gingen we goed van start en wist Teun de gelijkmaker erin te schieten.

Alcmaria was gebroken, ze hadden geen reserve spelers en wij een bank vol.

Jordy kon al snel de 3-2 maken en kort daarna liet Nick ons nog even genieten van een prachtige lob.

3 minuten voor tijd nog een vervelend opstootje, dat door onze top fluitende Martin Smit keurig opgelost werd.

Hulde aan een team dat door een super trainingopkomst en een prima onderlinge sfeer tot dit resultaat is gekomen

Nog 2 wedstrijden te gaan en dan in mei een mooi feest.

We gaan het komende seizoen in de vierde klassenog veel mooie dingen beleven.