Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S toont opnieuw veerkracht met een overwinning op Geel Zwart

28 oktober 2012 18:15

Duinrand S – Geel Zwart 3-2
Opnieuw moest Duinrand S een achterstand goedmaken. Ditmaal wist de formatie van Tristan Ooms een 0-2 achterstand goed te maken en om te buigen naar een 3-2 overwinning.
Alle doelpunten vielen voor rust hoewel na rust de meest uitgespeelde kansen te zien waren. Een smetje op de wedstrijd was dat de man van de wedstrijd Khalid Ezhar na twee keer scoren het veld met rood moest verlaten.

Dat Geel Zwart een gevaarlijke voorhoede heeft kwam Duinrand S wel achter. Al na 6 minuten keek het tegen een 0-1 achterstand aan. Na 25 minuten werd het nog erger. Een slim steekpasje werd goed afgerond en de 0-2 stond op het bord.
In dezelfde minuut scoorde Duinrand S tegen. Jofel Jochems liep goed door op de keeper en wist hem te omspelen. 10 minuten later was het een solo van Khalid Ezhar die prachtig werd afgerond. In de blessuretijd van de eerste helft sloeg de vlam in de pan. Een vrije trap van Khalid Ezhar kwam snoeihard op de lat terecht en stuitte wel of niet achter de lijn terug in het veld. De scheidsrechter was resoluut en wees naar de middenstip. Niemand zal weten of het nu wel of geen goal was.

In de tweede helft drong Geel Zwart aan. Direct na rust had het de beste kans om gelijk te komen meer de bal liep voorlangs. Met 70 minuten op de teller mocht Khalid Ezhar vertrekken voor vermeend natrappen. Duinrand S kon aan de bak maar kreeg, vooral in de laatste minuten van de wedstrijd, drie opgelegde kansen om de wedstrijd op slot te gooien. Het bleef spannend tot het laatste moment maar uiteindelijk was het Duinrand S die met de eer ging strijken. Het hardwerkende Geel Zwart had zeker een punt verdiend meer greep uiteindelijk mis.