Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S E1 pakt overwinning op inzet en blijft bovenaan !

13 oktober 2012 23:30

Na een 1-0 en 2-1 achterstand werd vandaag toch de overwinning gepakt bij Koedijk. Het was niet allemaal even goed qua voetbal, maar toch werd de wedstrijd op basis van een uitstekende vechtlust binnen gehaald: 2-3.

Tommy P. slaagde er de 1e helft in de mooiste kansen te missen door pech en uitglijden, het zat 'm niet mee tot grote wanhoop van de coaches....
Uiteindelijk wist Jelanie uit een scrimmage toch te scoren vlak voor rust waardoor het verdiend 1-1 werd. De 2e helft kon Koedijk toch 2-1 maken na wat te makkelijk verdedigen door ons. Daarna namen wij het initiatief over en dat werd beloond met een goal van Tommy P. via de vingertoppen van de Koedijk-keeper: 2-2. We kwamen nu op stoom en werden steeds beter. Na een prima solo van Jeffrey waarbij hij de keeper mooi omspeelde, kwamen we met 2-3 aan de leiding. Dit gaven we niet meer weg en eigenlijk hadden we nog 2-4 moeten scoren. De kansen kregen we nog. Na deze overwinning staan we goed op de 1e plaats in onze poule met de maximale12 punten uit 4 wedstijden. Klasse mannen!!