Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

C3 verliest eervol met 1-3

26 november 2011 20:15

Het kan natuurlijk niet. Twee weken geleden de koploper (die vandaag Berdos met 11-0 afdroogde) verslaan en dan vandaag de nummer 2 RKEDO laten struikelen? Toch, het had zomaar gekund. Opnieuw liepen we snel tegen een achterstand van 0-2 aan. Maar dit keer door een counterende tegenstander.

Na Milo's fraaie aansluittreffer drongen we RKEDO ver terug en hadden we het beste van het spel.  Dat had gerust beloond kunnen worden. Kansen waren er genoeg.

De 2e helft waren de rollen omgedraaid , maar wist RKEDO toch slechts  1x te scoren. We kunnen de 2e helft dan ook gerust de helft van keeper Andy noemen.  Over 2 weken de laatste wedstrijd. Tegen de nr 3 Foresters dit keer. We hebben dus een weekje extra de tijd om onze geblesseerden de broodnodige rust te gunnen:  Matthijs en Levi, die konden vandaag niet eens meedoen. Sasha en   Wesley met kapotte knieeen en ook Moon, Tommie en Mees kunnen wel wat herstel gebruiken.  Over 2 weken zijn we op sterkte en gaan we Foresters gewoon kloppen.