Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

C3 slaat weg omhoog in.

19 november 2011 21:15

Wist de C3 vorige week met winst tegen de koploper de hatelijke 0 punten weg te werken, vandaag lukte het met een 5-5 gelijkspel tegen Vitesse ‘22 om de laatste plek over te doen aan Castricum.
Er had meer ingezeten. Na een 4-1 voorsprong en een 5-3 vlak voor het officiele einde had dat eigenlijk ook gemoeten.

Maar een beetje te overmoedig hadden we na  de rust ons vertrouwde spelletje verlaten en koos de coach zomaar een offensieve aanpak.  Geholpen door de overigens zeer goed fluitende scheidsrechter die zomaar bijna 10 minuten  blessuretijd bijtelde wisten de  Castricummers op het tandvlees terug in de wedstrijd te komen.  Voor 1  overtreding door ons en 2 door de brave Vitessenaren  en 0 minuten blessurebehandeling was dat wel wat erg overdadig.  Maar niet zeuren, we zijn tevreden met het vertoonde spel en vooral over onze inzet.  Ook een paar verrassingen konden worden opgetekend. Zo doet Teun het wel heel erg goed als linksback, en wist hij uit die positie ook nog met zijn rechterpoot te scoren. Tommie wordt steeds meer onze nr. 10 , er schuilt een pingelaar in Niels, en Mees kan goed koppen (eigenlijk wisten we dat al) en is Matthijs een onverzettelijke speler. En zo worden langzaam maar zeker de bijzondere kwaliteiten van alle spelelers duidelijk.

Als onze achterhoede nu voortaan de bal ook gewoon altijd raakt bij het wegpoeieren en de voorhoede wat minder probeert de bal pas vanaf de doellijn op goal te schieten dan gaat het de komende 2 wedstrijden tegen respectievelijk nr 2 RKEDO en nr 3 Foresters helemaal top worden.