Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S stoomt door met 0-5 winst op Victoria O.

6 november 2011 18:45

Duinrand S walste over Victoria heen. Over de gehele wedstrijd genomen was Duinrand S heer en meester.

Duinrand S kwam in de eerste helft vrij snel op een riante 0-2 voorsprong door prachtige doelpunten van Roel van Langen en Yordi de Herder.  Voetballend had Victoria niets in te brengen. Na twee á drie keer rondspelen werd hun opbouw steeds verstoord. De tweede helft stoomde Duinrand S gewoon door. Met een glaszuivere hattrick van Roel van Langen was het feest compleet. Dik verdiend en niet eens geflatteerd was deze overwinning. Het had net zo goed dubbele cijfers kunnen worden.

Duinrand begon sterk aan de wedstrijd in Obdam. Al na vijf minuten spelen leverde dit de eerste kans op voor Ismail Bakni. Zijn schot ging naast. Een minuut later was het wel raak. Yordi de Herder speelde zich goed vrij en liet het scoren aan Roel van Langen over. Duinrand bleef maar gevaarlijk en Victoria kreeg geen vat op het spel. Dennis Nanne kwam na 7 minuten voetballen vrij voor de keeper. Zijn schot ging over.
Na een kwartier voetballen werd een bal van achteruit weggewerkt door Jorn van Otigem. Yordi de Herder geloofde in deze bal en wist met een perfecte timing de keeper en de rest van de verdediging af te troeven. Tot de rust nam Duinrand S wat gas terug. Victoria kwam wat beter in het spel maar tot echte doelrijpe kansen kwamen ze niet. De 0-2 ruststand was dan ook dik verdiend.

Na rust moest Duinrand S verder zonder plaaggeest Yordi de Herder. Invaller Roy Verhagen viel overigens prima in. Duinrand S was heer en meester en na een kwartier voetballen was het Roel van Langen op een prima pass van Ismail Bakni die de 0-3 scoorde. Zes minuten later was het opnieuw Roel van Langen die het voorbereidende werk van Jelle Jansen goed af ronde. Roel maakte zijn glaszuivere hattrick vol vlak voor tijd. Een pass van Maikel Middelburg wist hij achter de keeper te krijgen.

Naast de doelpunten had Duinrand S nog zeker zeven uitgespeelde kansen voor een doelpunt. Dubbele cijfers waren zeker mogelijk geweest. Ook in de tweede periode stoomt Duinrand S dus gewoon door!

Martin de Zwart0-2 Yordi de Herder