Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S stunt in beker tegen 2e klasser SVW 27. (3-3) Duinrand S WNS

23 oktober 2011 17:30

Er moesten strafschoppen aan te pas komen om de winnaar te bepalen in de 1e ronde van de KNVB beker. Duinrand S en SVW 27 waren beide poulewinnaar en troffen elkaar. Duinrand S begon sterk aan het duel. De 2-0 ruststand was dan ook zeker verdiend. Na rust was het krachtsverschil tussen een 2e en 5e klasser duidelijk. SVW was de bovenliggende partij en bracht na rust de stand op 2-3. Twee minuten voor tijd verdween een vrije trap van Maikel Middelburg in het net en met 3-3 was het penalty’s nemen. Duinrand S trok aan het langste eind en de goalie Remon van Til zelf besliste de reeks 5-4. Duinrand mag verder bekeren.

2e doelpunt Brahim ChoutaDuinrand begon sterk en opportunistisch aan het duel. SVW was verrast van het spel en kon zijn draai niet vinden. Na 19 minuten voetballen lobte  Brahim Chouta de bal prima over de keeper en bracht de 1-0 op het bord. 8 minuten later was het weer raak. Op snelheid ging hij er op rechts vandoor en scoorde beheerst. SVW probeerde nog wel wat terug te doen maar het gevaar kwam steeds van Duinrand S. SVW kwam nog goed weg toen een schot op de paal verdween.

Na rust was SVW duidelijk beter. Kort na rust werd scoorde SVW de 2-1. 10 minuten later was het weer raak 2-2. Met een prachtig schot in de kruising kwam SVW zelfs op 3-2. Duinrand S bleef er voor knokken. Twee minuten  mocht Duinrand S een vrije trap nemen op 20 meter van de goal. Maikel Middelburg krulde deze bal prima in en zo stond de 3-3 eindstand op het bord. Omdat één van de teams verder moest werden strafschoppen genomen. Beide ploegen hadden 4 keer uit 5 gescoord. In de tweede serie stopte Remon de eerste strafschop. Zelf mocht hij aanleggen voor de laatste. Deze werd hard in de touwen geschoten en Duinrand S vierde feest.

Een knap resultaat van Duinrand S om 2e klasser SVW 27 uit de beker te wippen.