Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

E1 wint topper tegen Berdos E1!!

26 maart 2011 16:45

Vandaag stond voor de E1 de topper tegen Berdos E1 op het programma. Berdos kampioen van de najaarsreeks staat ook nu weer boven aan in de eerste klasse.

Nadat wij vorige week tegen de verhouding in thuis nipt met 2-3 hadden verloren, waren de mannen gebrand op een revanche.
E1 maakt een moeilijk seizoen door. Hoewel er hard gewerkt wordt ontbeerd soms het geluk en daarom is af en toe de motivatie niet optimaal. De trainers zien gelukkig de laatste weken een duidelijke verbetering en daarom was het triest dat er vorige week niet werd gewonnen. Genoeg kansen maar die moeten benut worden en meer rust in balbezit.
Na een 2 tal goede trainingen deze week, een complete selectie, waren de mannen vandaag in topvorm. De eerste aanval over de vleugel betekende al direct de 0-1. De toon was wel gezet maar niet alle opdrachten werden  goed uitgevoerd. Berdos bleef daarom in het spoor, er werd wel steeds een voorsprong genomen maar tot 2-2 een gelijke strijd. Kort voor de rust werd echter de belangrijke 2-3 gescoord.

In de rust werd de tactiek nog een keer uitgelegd en dat was duidelijk begrepen. De verdedigers sloten aan bij de aanvallers, taken werden van elkaar over genomen, er werd onderling gecoached, de bal werd in de voeten gespeeld en door het bewegen zonder bal creëerden we steeds een man meer. Berdos kwam niet meer onder de druk vandaan en de schaarse tegen aanvallen werden kundig onschadelijk gemaakt door een foutloos spelende keeper en defensie. Op het middenveld waren we steeds aanspeelbaar en voorin werden de juiste beslissingen genomen hoe af te ronden, zelf schieten of over spelen. De einduitslag van 2-8 gaf weer wat deze jongens kunnen en ook voor elkaar over hebben. Nog 3 wedstrijden en we gaan kijken waar we eindigen. We gaan voor het kampioenschap maar hebben dat door vorige week niet meer volledig in eigen hand.
De sterren van vandaag: Keeper: Sieb Tuin, verdedigers: Stijn Koster, Remco Mink en Sil Tuin, middenvelders en alleskunners: Wout Vroom en Floris de Vries, aanvallers: Stijn Klitsie, Daan Brouwer en Mischa Erdmann.
Doelpuntenmakers: Daan Brouwer 3x, Stijn Klitise 3x Floris de Vries en Wouter Vroom.
Ouders, opa’s en oma’s weer bedankt voor de support.
Volgende week spelen we om 09.00 thuis tegen Reiger Boys. Kom eens kijken bij deze sterren in spe.