Facebook Toestaan Niet toestaan

MD2 Duinrand-S te sterk voor koploper Nieuwe-Niedorp?

7 december 2014 17:00

Iets te makkelijk, ja iets te makkelijk dachten de dames van koploper Nieuwe-Niedorp wel eventjes te winnen van onze dames van MD2.

Dat was even een flinke tegenvaller! De eerste 25 minuten bleef het spannend, want de verdediging van de meiden stond als een huis. Maya was een blok in het doel, waar de tegenstander slecht doorheen kon komen en ook Alyssa en Romy deden heel goed werk in de achterhoede. In de spits werd door beide Floor?en, Shanine en Shakira goed gewerkt. Bijna brak Shakira door de linie van de koploper heen om daar een doelpunt te scoren. Een gemene tackle hield haar tegen. Na het eerste doelpunt van Nieuwe-Niedorp bleek Duinrand-S niet uit het veld geslagen. Sterker nog; ze veerden op en maakten een strakke lijn met Yentl, Tess, Bente en Jet ietsje achterin waar bijna niet doorheen te komen was. Ze kwamen back-up brengen aan Hani en Anniek, die hun schild niet lieten vallen. In de tweede helft lukte het Maya om vlak achter elkaar in dezelfde aanval twee keer de bal tegen te houden. Helaas ging de derde n?t langs haar heen.

Toen de wedstrijd af was en de dames 4-0 van het veld gingen, heerste er bij onze underdog-dames een lichte blijdschap, terwijl de koploper enigszins ontevreden met de winst van het veld liep.
Winnen is niet alles? als je maar lol hebt!!!