Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Kabouternieuws

22 oktober 2014 22:00

Zaterdag 11 oktober was het dan zover, het eerste toernooi van het seizoen voor onze
toppers van de kabouters bij Egmondia.

Nadat iedereen in z’n DuinrandS-tenue gehesen was

konden we dan eindelijk beginnen! Na een hele, hele, hele korte tactische bespreking

begonnen we aan de eerste wedstrijd. We moesten het team in 2-en splitsen, de ene helft

won zijn eerste wedstrijd met 8-3 en de andere helft redde in de laatste seconde een

gelijkspel, 2-2. Dat de eerste wedstrijd onze jongste pupillen veel kracht had gekost was te

merken in de wedstrijden die volgden tegen oudere jongens. Na 3 wedstrijden als leeuwen

gevochten te hebben konden de jongens tijdens de prijsuitreiking trots hun beker voor de 3e plaats ophalen.

Het mooiste van de hele dag vonden we dat alle 6 veldspelers minstens 1 doelpunt gemaakt

had en de winnaarsmentaliteit van onze keeper Hesse Pepijn, die ons iedere wedstrijd lang op de been hield.

Ook de ouders waren tussen het gapen door (we moesten vroeg op), keihard aan het

aanmoedigen wat ons en de mannen enorm motiveerde en het al met al een hele leuke voetbalochtend maakte.

Mannen we zijn trots op jullie! Op naar volgende keer!