Facebook Toestaan Niet toestaan

De C3 draait toch weer een heel mooi seizoen.

14 april 2014 10:00

Wat doe je als je geen Messi of Ronaldo in je team hebt, maar wel bereid bent om voor elkaar een stapje harder te lopen en met z’n allen wel weet hoe je de mouwen op moet stropen.

Juist, dan mopper je niet op elkaar als je tegen HSV door twee momenten van even wat minder scherpte in de achterhoede met rust op 0-2 achter komt te staan. Overigens een prima achterhoede die dit seizoen nauwelijks verzaakt!

In de rust hebben we elkaar er van overtuigd dat we prima speelden en dat als we dit de 2e helft voort zouden zetten, de goals vanzelf moesten komen want we deden voor deze directe concurrent voor de 2e plaats eigenlijk niets onder.

Door een gezonde dosis inzet en prima combinatievoetbal kwamen we snel terug in de wedstrijd en hadden we de stand alweer snel gelijk getrokken. Maar de honger was aan de kant van Duinrand nog niet gestild en na nog 2 prima doelpunten werd de wedstrijd met een 4-2 overwinning afgesloten. Mannen, een groot compliment voor de veerkracht die jullie hebben getoond.

Met nog 1 competitiewedstrijd tegen de hekkensluiter te gaan hebben jullie voor jezelf een prima uitgangspositie gecreëerd om deze competitie met een eervolle 2e plaats af te sluiten.