Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

E3 behaalt overwinning op AFC en de wind.

15 februari 2014 10:45

We waren toch een beetje verrast dat de wedstrijd tegen AFC 34 doorging. Er waaide een hele stevige wind maar gelukkig was het droog en mochten we op het kunstgras van AFC 34 voetballen.

Met een kleine bezetting van 7 man betraden onze jongens het veld. De eerste helft hadden we letterlijk flink de wind mee, zaak om een paar goals te maken en zo met een veilige voorsprong de 2e helft in te gaan. We zitten momenteel dun in de verdedigers, Max is langere tijd uit de running vanwege een gebroken elleboog en Jona was ziek. Gelukkig kunnen we altijd een beroep doen op onze vaste defenders Sil en Jos en leert ons team steeds beter met z'n allen mee te verdedigen. Ik heb heel regelmatig onze aanvallers zien mee verdedigen deze wedstrijd. En gelukkig hebben we ook altijd weer de mannen in onze voorhoede die op scherp staan. Thijmen trof 2 keer kort na elkaar doel, waarna Bram met een mooi afstandschot optimaal gebruik maakte van de wind en de 3-0 aantekende.

In de tweede helft hebben onze mannen zich goed staande gehouden. AFC 34 maakte nog 2 doelpunten maar met z'n allen hebben we de overwinning uit het vuur gesleept. Het was letterlijk met bloed, zweet en tranen, onze verdediger Jos liep nog een flinke bloedneus op maar ook hij was niet te stoppen en maakte snel weer zijn rentree in het veld. Groot voordeel voor ons was dat onze keeper Matthijs op zijn post stond en menige doelpoging van de tegenstander liet stranden. Kortom, een dikverdiende overwinning die we gezamenlijk hebben behaald. Compliment mannen!

Bron: Michel Eek