Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

B3 als vanouds

25 augustus 2013 13:30

Geheel de lijn van vorig seizoen doortrekkend werd het weer een doelpuntenfestijn bij B3 (voormalig C2) . Om bij de les te raken werd de tegenstander al in de eerste minuut de gebruikelijke voorsprong gegund. Daarna gingen de tanden erin en via ondermeer een prachtige assist van keeper Jacob, die weer eens een uittrap op de stropdas van spits Wesley in het strafschopgebied legde, werd de stand omgebogen naar 2-1.

Met 4-2 de rust in met de wetenschap dat de tegenstander, die weliswaar een poule hoger bij onze B2 is ingedeeld, niet meer kon doen dan een beetje tegenspartelen.

Dus besloot achterhoede Sasha, Levi en Jacob het publiek maar weer eens van een dosis emotie te voorzien. In zichtbaar gezamenlijk overleg werd de deur wagenwijd opengezet, en werd de coach tot waanzin gebracht door idiote balafhoudtrucjes. Nadat Koedijk zo op 5-4 voorsprong was gekomen, raakten de heren weer bij zinnen  en schoten Wesley en Levi eendrachtig  de benodigde 3 goals erin.

Daarna werd lekker uitgebald en had het publiek weer veel om over na te praten. Zeer opvallend was overigens dat B3 zowaar 0 overtredingen nodig had. Dat mag ook best een keer opgetekend worden. Als de heren zo door gaan, staat de gebruikelijke aanhang nog veel te wachten. Dat de mannen over stalen zenuwen beschikken wisten we al, maar het zou plezieriger zijn als ze ook een beetje rekening hielden met de hartklachten van het publiek.