Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S D1 als team te sterk voor Vitesse 22 D1

8 maart 2013 9:15

Op een prachtige woensdagavond heeft ons D1 een prima teamprestatie neergezet tegen Vitesse 22 D1.
D1 speelt deze voorjaarscompetitie in de kampioenspoule van de 2e klasse met uitsluitend sterke tegenstanders. Vitesse 22 is een goede ploeg met goede en slimme voetballers.

D1 wist dat er wat verwacht werd en op basis van inzet en teamgeest werd er uiteindelijk met 2-4 gewonnen. Reeds na 5 minuten werd een voorsprong bereikt na een mooie actie van Daan maar 2 minuten later stond het al weer 1-1. Het spel golfde op en neer met kansen voor beide teams. Duinrand S was gevaarlijk door het steeds snel zoeken van de spitsen en na een bijna doelpunt van linksbuiten Juul was het wederom Daan die 1-2 scoorde. Na een aantal hachelijke momenten voor ons doel, het regende corners voor Vitesse en een paar prachtige reddingen van onze keeper bereikte wij met een voorsprong de rust. Direct na de aftrap begon Vitesse met een offensief met wederom een aantal gevaarlijke corners, echter onze achterhoede onder leiding van Remco en Robin waren alert en hielden lang stand. Halverwege de 2e helft kwam Vitesse echter toch op gelijke hoogte en dachten zij aan een verslagen tegenstander. De mannen van D1 dachten daar echter anders over,met compact voetbal op het middenveld werd er weinig weg gegeven en bij een snelle uitval was het Daan die zijn 3e doelpunt maakte. Nu maakte Vitesse een verslagen indruk en D1 drukte dan ook onmiddellijk door. Na de bal op het middenveld veroverd te hebben werd via een prachtige combinatie door het centrum rechtsbuiten Twan ingespeeld die buitenkantje rechts zeer koel afrondde. Met nog 5 minuten te gaan leek de buit dan ook binnen.D1 bleef tot het laatst geconcentreerd en gegroepeerd spelen waardoor Vitesse geen kansen meer kreeg. Na het laatste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechter was de ontlading groot.

Samengevat: Een hele mooie voetbalavond met een zeer sportieve tegenstander en een prettige sfeer langs de lijn.

Zaterdag a.s. wacht De Foresters ook nu zullen we weer tot het uiterste moeten gaan voor een goed resultaat.