Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S blijft bovenin meedoen na een mooie overwinning op DWOW 5-1

11 november 2012 17:15

DWOW was duidelijk de onderliggende partij tegen een goed voetballend team van Duinrand S. Toch keek Duinrand S al na 1 minuut voetballen tegen een 0-1 achterstand aan. Kennelijk is dit nodig om scherp te worden en dat was Duinrand S vooral de eerste helft. Met goed combinatievoetbal wist de formatie van Tristan Ooms de 4-1 ruststand op het bord te zetten. In de tweede helft viel de laatste treffer en werd de partij zakelijk uitgespeeld.

Een afgeslagen corner in het voordeel van Duinrand S werd door de formatie van DWOW snel en vakkundig afgerond. Opnieuw moest Duinrand S vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aankijken. Gelukkig zijn ze dat gewend want daarna was het bij vlagen subliem wat Duinrand S liet zien. In de 12e minuut resulteerde dat in de gelijkmaker. Khalid Ezhar kreeg de bal goed mee van Roel van Langen en tikte koel en beheerst binnen. De tweede viel drie minuten later en dat was ook gelijk de mooiste. Een goed opgezette aanval over meerdere schijven werd door IsmaIl Bakni hard in het net geschoten.  10 minuten voor rust werd Khalid Ezhar weggestuurd door Keeper Dick Blokker. Hij passeerde de twijfelde keeper. De 4-1 was een eigen doelpunt. Een hard ingeschoten vrijestrap van Randy Alper werd door een verdediger binnengekopt.

In de tweede helft nam Duinrand S wat gas terug. Even zou het spannend worden toe de bal op de stip werd gelegd. De goed keepende Dick Blokker wist hem te stoppen. 10 minuten voor tijd werd een inzet van Ismaïl Bakni binnengewerkt door YassineAit-ichou. Feitelijk was de wedstrijd al in de eerste helft gespeeld. Op naar de volgende overwinning.