Facebook Toestaan Niet toestaan

Late goal nekt Duinrand S

5 november 2012 14:15

Uit NHD:
Duinrand S ging in en tegen Winkel met 3-2 onderuit. Duinrand S begon inmiddels bijna traditioneel matig aan het duel. Al binnen vijf minuten stond de ploeg met 1-0 achter. We kregen aardig wat kansen, maar verzilverden deze niet , kon trainer Tistan Ooms nuchter constateren. Halverwege was het zelfs 2-0. Na rust bracht Ooms twee nieuwe aanvallers, onder wie Yordi de Herder. Een goede zet, want de grillige Warmenhuizer scoorde twee keer. De tweede kwam uit een strafschop, die Herder nam nadat hij zelf was gevloerd. ,,Hierna gingen we in de slotfase nog vol op jacht naar de overwinning , vertelde Ooms. Maar diep in de blessuretijd was het de thuisploeg die aan het langste eind trok. Op het middenveld werden drie Duinrand-spelers omspeeld, waarna de bal leep werd binnen gepunterd door Jeroen Smit. Zo stond de ploeg van Ooms aan het eind van de rit alsnog met lege handen.
Winkel-Duinrand S 3-2 (2-0). Don Duijvesteijn 1-0, Jeroen Smit 2-0, Yordi de Herder 2-1 en 2-2, Jeroen Smit 3-2.