Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Dagje uit

7 oktober 2012 22:00

Zomaar een zonnige herfstdagje aan de Smeerlaan. Om 10:30 trapt het 2e af en maakt tegenstander DEM al snel duidelijk dat er in Schoorl niets te halen valt. Nadat onze jongens via een wel heel fraaie van Dick Schotvanger de 3-1 lieten aantekenen trokken de Heemskerkers zich massaal terug in het strafschopgebied om een nederlaag met dubbele cijfers te voorkomen. Inmiddels waren onze dames tegen het eveneens ongeslagen Meervogels er lustig op los aan het scoren

en lieten de teller op 7 rusten. Score netjes verdeeld tussen de senioren Merle (2),  Angela en de ingehuurde  A juniores  Bo (2), Rosanne en Lisa.

Om 14:00 leek het vlaggenschip  tegen de andere kampioenskandidaat uit Julianadorp de prima lijn uit de ochtend voort te zetten. Ze vergastten de vele toeschouwers op zowaar een voorsprong bij rust. Maar na rust verzuimden ze afstand te nemen waardoor JVC nog met 1-1 gelijkspel naar huis terug kon keren.  Hoe het beter kon liet op het veld ernaast ons 5e zien dat zowaar de tweede overwinning van het prille seizoen met 2-0 binnentikte. Good old Teun Benjamins stopte tussendoor nog een strafschop.

Mooie dag, mooie resultaten. Het 1e blijft ongeslagen en de beide anders selectieteams Dames 1 en senioren 2 staan op de eerste plaats in hun competitie.