Facebook Toestaan Niet toestaan

Nooit in paniek

3 oktober 2012 14:00

Uit het NHD
Den hoorn - Duinrand S blijft bovenin meedraaien in 4A. Op Texel won de formatie van trainer Tristan Ooms met 2-4 van ZDH.

Hoewel de thuisploeg voor de rust nog via een strafschop op 1-0 kwam, was het in de tweede helft de omgekeerde wereld. De Schoorlaars hadden nu de wind in de rug en dat voetbalde een stuk aangenamer.
Duinrand nam het heft in handen en kreeg veel kansen en kwam ook gelijk. Na weer een strafschop kwam ZDH opnieuw aan de leiding. Maar voor Duinrand was dat geen reden tot paniek. ,,De doelpunten zaten er aan te komen , wist Ooms, doelend op de vele kansen. Na ruim een uur spelen kwam Yordi De Herder een op een met de keeper en hij faalde niet: 2-2. Niet veel later was het Yassine Ait Itchou die Duinrand met zijn tweede (zeer fraaie) treffer op voorsprong zette. ,,Toen was de ban gebroken en wist ik dat we de punten mee zouden nemen van het eiland , lachte Ooms. In blessuretijd werd het verzet van de thuisploeg definitief gebroken.
ZDH-Duinrand 2-4 (1-0). Jelmer Bomas 1-0 (pen.), Yassine Ait Ichou 1-1, Jelmer Bomas 2-1 (pen.), Yordi de Herder 2-2, Yassine Ait Ichou 2-3, Jofel Jochems 2-4.