Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Knotsgekke wedstrijd aan de Smeerlaan

16 september 2012 18:30

Op zondag 15 september bevindt Duinrand s zich na de 3e competitiewedstrijd alweer op de plek waar het vorig seizoen eindigde. Opnieuw een mooie seizoenstart dus, maar dit keer met een gedenkwaardige wedstrijd erbij.

Als je de rust in gaat met een terechte 0-2 achterstand, de hele eerste helft bent weggespeeld, en de 2e helft binnen een paar minuten de 0-3 laat aantekenen, dan zijn er  maar weinigen die er nog in geloven.  Toevallig stonden juist die personen vandaag op en rond het veld aan de Smeerlaan.  Want het “kan toch niet waar zijn, dat met zoveel kwaliteit we ons laten wegspelen door het  alle ballen naar voren”  van VZV.  Datzelfde VZV vergat de wedstrijd op slot te gooien na de 0-3. Ze bleven met hetzelfde spel doorgaan. Echter nu met wind tegen waardoor de 2 razendsnelle buitenspelers eigenlijk nauwelijks meer in stelling kwamen.  Duinrand S kwam nu aan voetballen toe en stelde wel heel kordaat orde op zaken.

Natuurlijk was het junior Jofel Jochems die opnieuw de ban brak met z’n 4e doelpunt van het prille seizoen 1-3.  Kort daarop werd de anschliestor gemaakt  door Roel van Langen na een combinatie met opnieuw Jofel 2-3.  Het publiek ging met ruim een half uur op de klok er eens extra goed voor zitten.  Het regende inderdaad kansen. Toch duurde het nog tot een kwartier voor tijd tot opnieuw Jofel na een briljante pass van invaller Khalid Ezhar de gelijkmaker en zijn 5e  kon aantekenen.  En voor de afronding was Jordi de Herder achter de hand gehouden.  Binnen 5 minuten krulde hij 2 maal de bal achter de keeper.  Gezien het  overweldigende spel van Duinrand S in de 2e helft een terechte overwinning.  Indruk maakte vooral de onverzettelijkheid van het hele team, dat net als tegen Con Zelo vanuit een vrijwel kansloze positie het publiek voor de 3e keer op rij op de banken bracht.