Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S beslist duel tegen Victoria O in laatste half uur 2-0

1 april 2012 17:30

De neutrale supporter zal het er mee eens zijn. De eerste helft was er niet veel te beleven op de Smeerlaan. Beide ploegen hadden voor rust de kans om te scoren maar de ruststand eindigde op 0-0. Na rust was Duinrand S de bovenliggende partij. Het eerste kwartier na rust was het verschil nog niet zo groot maar na een uur voetballen was Duinrand S duidelijk de betere ploeg. In feite werd het duel in twee minuten beslist. Beide treffers kwamen op naam van topscoorder Roel van Langen. Door de winst van Sporting S moet er nog even gewacht worden op definitieve promotie.

Het eerste kwartier was aftasten van beide ploegen. Precies op het kwartier werd Roel van Langen weggestuurd door Ismaïl Bakni. Zijn inzet werd gestopt. Victoria kreeg na ruim een half uur spelen een uitgelezen kans op 0-1. De bal ging over. De laatste vijf minuten voor rust had Duinrand twee goede kansen. Een soloactie van Steven Houwing kwam in de voeten van Ismaïl Bakni. Zijn inzet werd gestopt en Roel van langen had de 1-0 kunnen maken maar kapte één keer teveel. Een terechte 0-0 ruststand.

Het eerste kwartier na rust een zelfde spelbeeld. In dat kwartier stond Roel van Langen plotseling oog in oog met de keeper. Deze redde fraai. In de 66e minuut was het wel raak. Een aanval over meerdere schijven kwam terecht bij Dennis Nanne. Hij legde de bal panklaar voor Roel van langen die de bal in de kruising schopte.

Victoria O was van slag. Twee minuten later mocht Duinrand een corner nemen. De bal werd door de verdediger met de hand van de lijn gehaald. Roel van Langen wist  wel raad met de penalty en scoorde de 2-0. Victoria O probeerde vanaf dat moment meer op de aanval te spelen. De ruimtes werden echter steeds groter. In de 83e minuut had Jelle Jansen alle ruimte om de 3-0 in te schieten. Een strakke voorzet van Roel van Langen belande uiteindelijk op de paal. De rebound wist de keeper te redden. De mooiste aanval was in de blessuretijd. Een hakballetje van invaller Teun Louter kwam voor de voeten van Rakim Aberchal. De keeper kon redden. Compliment voor de verdediging die onder aanvoering van Steven Houwing weer solide speelde.  Al met al een verdiende zegen van Duinrand S. Op naar promotie.