Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Berdos maakt einde aan ongeslagen reeks Duinrand S 1-2

18 maart 2012 17:45

Uitgerekend in de topwedstrijd tegen Berdos werd er door Duinrand S verzaakt. Berdos was vooral voor rust heer en meester op het veld. Duinrand S mocht van geluk spreken dat de ruststand op 0-1 bleef hangen. Ook het eerste kwartier na rust kon Duinrand S nog geen potten breken en kwam het zelfs op een 0-2 achterstand. De 1-2 volgde vrij snel daarna. De laatste 20 minuten speelde zich vooral af op de kant van Berdos. Toch wist Duinrand S niet meer tot scoren te komen. Nog geen man overboord voor Duinrand S. De druk is er af. Nu de drie punten voorsprong op Berdos vasthouden.

Met nog geen minuut op de klok had Berdos de 0-1 al kunnen scoren. Gelukkig ging de bal voorlangs. Kort daarna was Berdos uit een corner gevaarlijk maar ook deze bal werd gemist.  Na een kwartier voetballen was het wel raak. Op de hoek van de 16 mocht een vrije trap worden genomen. Stijn Frans krulde de bal in de uiterste bovenhoek. Duinrand S deed nog wel wat terug. Zo werd Roel van Langen weggestuurd door Jonathan Kersten. Zijn bal ging naast. Ook op slag van rust zag Roel van Langen een inzet net naast gaan.

De thee en het toverdrankje hielpen weinig. Ook na rust begon Duinrand S te slap aan het duel. Acht  minuten keek Duinrand S tegen een 0-2 achterstand aan. Een vrije trap werd diagonaal ingekopt door de vrijstaande Jelger Bos. De 1-2 werd door Dennis Nanne gescoord. De vrije trap van Dominic Bakker werd door hem prima ingekopt. Het werd weer een wedstrijd. 20 minuten voor tijd had de bal op de stip gemoeten. Een duidelijke handsbal in de 16 van Berdos werd door iedereen gezien behalve door scheidsrechter Van der Geest. Beide ploegen hadden nog een aantal kansen. De mooiste kans was in de 89e minuut toen Roel van Langen alle ruimte had om keeper Zomers te passeren. Helaas ging zijn inzet naast.

Over de gehele wedstrijd bezien was Berdos de betere ploeg. Volgende week De 0-1 gaat erin. Een vrije trap van Stijn Fransgewoon weer drie punten pakken mannen. De druk is in ieder geval af.

Bron: Khalid Ait Targa