Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Duinrand S vestigt met overwinning op Berkhout een nieuw clubrecord.

4 maart 2012 19:00

We moeten terug naar 1960. Toen werd Duinranders ongeslagen kampioen. Het nieuwe clubrecord is gevestigd door de huidige lichting van Duirand S. Inclusief bekerwedstrijden werd vandaag de 25e wedstrijd gespeeld in ongeslagen status. Knap werk. Genoeg over records. Nu de wedstrijd. Voor rust wist Berkhout het nog op 2-0 te houden. Na rust was het klasse verschil duidelijk en liep Duinrand S eenvoudig weg naar 6-0. Vlak voor tijd moest het een tegentreffer incasseren. Inmiddels is de voorsprong op nummer drie uitgebreid naar 18 punten!

Duinrand begon scherp aan het duel en creëerde de nodige kansen.  Zo was Dennis Nanne na een kwartier voetballen kopsterk. Zijn inzet uit een corner werd van de lijn gehaald. Na een half uur voetballen werd de 1-0 gescoord door Roel van Langen. Een voorzet van Roy Verhagen werd door hem ingeschoten. Vlak voor rust zorgde Roel van Langen voor de 2-0. Bij een lange bal van Jelle Jansen leek Van Langen te laat. Op snelheid wist hij echter iedereen op het verkeerde been te zetten en de 2-0 in te schieten. Daarna volgde nog een mooie aanval waarbij Roy Verhagen tot twee keer toe de keeper beproefde. De keeper bleek de sterkste.

Roel van Langen op weg naar de 3-0In de rust werd naast de thee ook aan energie gewerkt. Ruben Heijl had de gehele selectie getrakteerd op een mix. Niet te drinken maar… het hielp wel. Duinrand S was namelijk heer en meester na rust. In minuut 57 kwam de 3-0 op het bord. Roel van Langen werd prima weggestuurd door Ismaïl Bakni. Zijn schot leek naast te gaan. Gelukkig was Roy Verhagen attent op de lijn. In minuut 62 was het Dennis Nanne die met een ouderwetse punter de keeper verschalkte. Vijf minuten later zorgde Roel van Langen voor de 5-0 na een lange bal van Steven Houwing. De mooiste was nummer goal nummer zes. Roel van Langen bereikte Ismaïl Bakni. Hij had kunnen scoren maar mooier nog, hij wist Dennis Nanne op maat aan te spelen. Hij kon vrij inschieten. Met nog 20 minuten was het over. Berkhout mocht daarin nog tegen scoren. Concentratieverlies in de verdediging leidde tot een strafschop. Deze werd verzilverd.  Weer een stapje dichter bij promotie!