Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Bergen geeft uur lang goed partij in derby tegen Duinrand S 2-0

11 december 2011 20:00

Bergen was naar Schoorl gekomen om te stunten. De ploeg uit Bergen maakte het Duinrand S niet gemakkelijk. Dat Bergen de laatste plaats inneemt was niet te merken aan het spel. Er zijn mindere ploegen in 5B.

De ruststand 0-0 was dan ook terecht. Na rust was Duinrand S, met de wind in de rug, de bovenliggende partij. De 2-0 eindstand was dan ook een goede afspiegeling. Duinrand gaat met een goed gevoel de winterstop in. Ongeslagen, 13 gespeeld 33 punten een doelsaldo van + 32 en evengoed een tweede plaats. Maar de nummer drie staat ver achter Berdos en Duinrand S.
Bergen begon fel aan het duel. Duinrand had moeite om grip te krijgen op de wedstrijd. Daar kwam nog bij dat al vrij snel twee spelers geblesseerd het veld mochten verlaten. Jorn van Otigem met een gescheurde wenkbrauw en Dennis de Herder met een zwaar gekneusde enkel.  Dat maakte het even onrustig. Toch waren de beste kansen voor Duinrand. Vlak voor rust had Roel van Langen de 1-0 op zijn schoen maar hij koos voor de verkeerde hoek. Bergen kon hooguit speldenprikjes uitdelen maar Doelman Van Til hield voor de 10e keer de nul. De ruststand bleef hangen op 0-0.

Na rust was Duinrand S de betere ploeg. Roel van Langen begon met twee goede kansen maar was niet scherp genoeg. In de 55e minuut mocht Duinrand S een vrije trap nemen op zo’n 20 meter van de goal. Interim laatste man Dennis Nanne krulde de bal perfect in.  De mooiste actie kwam in de 65e minuut. Een afstand schot van Ismail Bakni leek in de kruising te verdwijnen. De keeper kon er nog net een vingertop tegenaan krijgen waarop de bal op de lat uiteen spatte. Jammer. 12 minuten voor tijd besliste Yordi de Herder de wedstrijd. Een lange trap van Remon van Til werd door hem goed beoordeeld en hij ronde koel af.

passeer actie Roel van LangenDuinrand gaat goed de winterstop in. Een tweede plaats maar op grote afstand van nummer drie.