Duinrand S en hoofdtrainer Armand Hoffman verlengen samenwerking - Duinrand S

Duinrand S en hoofdtrainer Armand Hoffman verlengen samenwerking

23 december 2022 11:15


Afgelopen week zijn na een goed en positief gesprek de partijen een contractverlenging overeengekomen. Het wordt het derde seizoen dat Armand aan het roer zal staan.

De resultaten in de eerste seizoenshelft lieten helaas wat te wensen over. Daar waren echter wel begrijpelijke redenen voor te noemen. De belangrijkste was het (tijdelijk) wegvallen van dragende spelers. Gevolg was dat Duinrand S noodgedwongen wekelijks met veel erg jonge spelers de wei in moest. Spelers die stuk voor stuk een aardig balletje kunnen trappen, maar fysiek nog wat te kort komen. Zij maken nu enorme meters. Toekomstmuziek. Het ziet er voor Duinrand S wat dat betreft echt niet somber uit.

Zowel Duinrand S als trainer Armand Hoffman gaan zodoende vol goede moed nog minimaal een jaar met elkaar door. De samenwerking, de chemie en de onderlinge binding zijn prima. Spelers komen nu langzamerhand weer terug van blessures, studies en reizen. De situatie in de tweede helft van het seizoen ziet er wat dat betreft dus een stuk rooskleuriger uit. De hoofdtrainer ziet hierdoor genoeg aanknopingspunten om in het volgende deel tot mooie resultaten te komen. Wat weer een opmaat is voor een sterker en uitgebalanceerder Duinrand S in het volgende seizoen 2023-2024. Daar wil Armand graag een onderdeel van zijn. En daar is het Duinrand S bestuur uiteraard zeer content mee.

Het wordt het derde seizoen dat Armand aan het roer zal staan.

Allemaal fijne feestdagen en tot de Nieuwjaarswedstrijd/-receptie op 1 januari (voor informatie, zie hieronder).

Namens het Bestuur,

Erik Spaander
Voetbalzaken
Delen