Toegangshek Duinrand S / Louter Complex

9 mei 2022 20:15

Imke

Instructie en de openings- en sluitingstijden nieuw toegangshek.

Beste leden, vrijwilligers en anderen betrokkenen bij Duinrand S,

Zoals u wellicht al gemerkt heeft, is er een nieuw hek geplaatst bij de toegang van ons sportcomplex aan de Smeerlaan in Schoorl. Dit hek is geplaatst, omdat er regelmatig ongewenst bezoek op ons complex was. De toegang was zeer eenvoudig, omdat 24/7 het complex toegankelijk was. Middels dit nieuwe hekwerk is dit gewijzigd:

 

Loopdoorgang wordt automatisch geopend om 07:00 uur en blijft open tot 22:00 uur

Loopdoorgang wordt automatisch geheel gesloten om klokslag 22:00 uur en blijft gesloten tot  07:00 uur

Deze tijden gelden 7 dagen per week, met uitzondering van donderdagen (niet op een feestdag), dan is de tijd dat het looppoortje geopend is 07:00 uur tot 24:00 uur.

Zorg dus, dat je op tijd weg bent van het complex, zodat je niet opgesloten wordt. Het doorloophek sluit exact om 22:00 uur.

 

Let op: indien je na 22:00 nog onverhoopt op het complex bent en je wilt eruit: Klim dan NIET over het hek. Ten eerste kun je gespiesd worden, en ten tweede kunnen er onderdelen van het hek defect raken. Dit is helaas reeds gebeurd na een overklimming door enkele leden van de club eind april.

Op het raam van de bestuurskamer/kantine hangt een lijst met personen en telefoonnummers. Als je één van hen belt, kunnen zij het hek op afstand voor je openen en sluiten, zodat je eruit kunt.

Indien toegang gewenst is tot het complex met auto, tractor (onderhoud velden), vrachtwagen of ander groot voertuig, kan het grote hek geopend worden. U dient dan eveneens contact op te nemen met één van de personen, waarvan de nummers op het raam van de bestuurskamer/kantine staan vermeld. Deze personen kunnen voor u het grote hek openen.

Er is een camera op de paal nabij het hek geplaatst, zodat er toezicht is op de locatie en de persoon die het verzoek om open-dicht hek vraagt.

Mochten er nog vragen zijn, neem contact op met:

Rene 06 81410100  algemene vragen omtrent het hek of met:

Erik  06 19412425 voor trainers/begeleiders.

Namens bestuur Duinrand S,

Imke Etten, adm. en instructie 06 41 9999 05 

Delen