Duinrand S dubbelblij met Sponsor Ekoplaza

30 december 2021 16:30


Duinrand S is dubbelblij met onze shirtsponsor EKOPLAZA Schoorl.
Met de bouw van onze nieuwe kantine hebben we als club al stappen kunnen zetten met een nieuwe en dus zuinigere verwarmingsinstallatie (aangelegd door Louter Installatie, Warmenhuizen), maar onlangs hebben we dankzij EKOPLAZA, onze shirtsponsor voor de jeugd, geweldige stappen kunnen zetten in het terugdringen van ons elektriciteitsverbruik.
EKOPLAZA heeft onze club maar liefst 39 zonnepanelen met converter geschonken die door onze vrijwilligers Adrie Louter, Hildo Pot en Jaap Hof op het dak van de kantine zijn geïnstalleerd.
Een hele mooi gebaar van EKOPLAZA waardoor we als club qua duurzaamheid een enorme stap voorwaarts kunnen zetten.
Daarnaast heeft Louter Installatie voor de plaatsing ons een deel van de installatiematerialen gesponsord, waar wij heel content mee zijn.

Een ander heel mooi gebaar is dat EKOPLAZA na dit seizoen haar contract als shirtsponsor van de jeugd verlengt. Daar zijn wij als club enorm blij mee.

EKOPLAZA is de biologische supermarkt van Schoorl en is gevestigd aan de Heereweg 13. Duurzaamheid en lokale samenwerkingen staan centraal in deze gezellige Ekoplaza. Mede om deze reden werd Ekoplaza Schoorl verkozen tot BIO-winkel van het jaar 2017.

Delen