Piet Delis overleden

1 juli 2021 13:00


Zoals velen wellicht al in de familieberichten van de krant hebben kunnen lezen, is Piet Delis op 25 juni 2021 overleden.

Piet is 84 jaar geworden en zijn overlijden volgt ongeveer een half jaar op het overlijden van zijn vrouw Greet.
Piet is binnen Duinrand S jarenlang de wedstrijdsecretaris geweest van de zondag senioren en was dan ook de centrale man als het ging om afgelastingen, wijzigingen in het programma, informeren van scheidsrechters, tegenstanders, consuls, kantinemedewerkers, etc. 
Door de verder gaande digitalisering op dit gebied is deze rol al een aantal jaren geleden steeds meer verschoven naar ons bestuurslid voetbalzaken.
Als het gaat om de oudste actieve voetballer binnen de historie van Duinrand S, zou het wel eens kunnen dat Piet met deze eer gaat strijken. Tot op hoge leeftijd vormde hij samen met Sjaak Bakker het centrale verdedigingsduo en befaamd waren altijd zijn lange ballen naar voren. Omdat deze veelal met de punt van de schoen werden afgevuurd, was het altijd weer een verassing waar de bal uiteindelijk terecht kwam.
En verder zullen we Piet missen als supporter bij ons 1e elftal, gedurende een zeer groot aantal jaren zal hij weinig thuiswedstrijden gemist hebben. En wij zullen hem zeker ook missen als hij in de rust steevast aanschoof bij de bestuurstafel voor een bakkie en een koekie.
Vanaf deze plaats wensen wij zijn kinderen, kleinkinderen en overige familieleden heel veel sterkte met het verlies van deze markante man. 

Paul Ruis, voorzitter Duinrand S

Delen