Duinrand MO17 dagen de JO17 uit.

16 januari 2021 16:15


“Waar trainen we nu nog voor in dit stil gelegde voetbal seizoen 20/21” dachten een aantal dames van de MO17. Na een goede competitie start van de dames , kwam er weer snel een eind aan dit seizoen , en is het nu alleen mogelijk om binnen de club tegenstand te zoeken.

Gesterkt door de goede competitie start , en de vele trainingsarbeid op de maandag en donderdag avond , zagen de dames wel mogelijkheden tegen hun leeftijd genoten van de jongens onder 17.
De jongens zagen dit wel ook zitten , dus werd er al snel voor het eind van het jaar 2020  een wedstrijd gespeeld die maar nipt (met 15-0) werd verloren.
De dames waren allerminst onder de indruk van dit verlies , en wilde gelijk revanche in het nieuwe jaar , ze wisten immers nu waar het de eerste keer fout was gegaan !
Op zaterdag 9 januari om 12 uur stond de 2e match op de agenda , dit maal moesten de jongens flink aan de bak , en lieten de dames ook goed voetbal zien en kwamen er zelfs wat kleine kansjes. De uitslag was dan ook een stuk dragelijker , slecht 14-0 werd er verloren.
Meteen werd er door beide teams weer een wedstrijd afgesproken maar dit keer beide teams gemixt.
Zaterdag 16 januari stonden beide teams wederom start klaar op het A-veld aan de smeerlaan , dit keer in twee mooi uitgebalanceerde mix teams van coaches Sven Vroom en Michel Eek. Onder leiding van ‘good-old’ scheidsrechter starten de wedstrijd om 12 uur , en werd er al meteen flink op los gescoord. Binnen 10 minuten stond het al 2-2 en waren de teams aan elkaar gewaagt , en werd er uiteindelijk gerust met een 5-4 stand. Na de rus leek het team van Michel op de overwinning af te gaan en kwam met 7-4 voor , maar het team van Sven wist toch nog langszij te komen en werd de eindstand uit eindelijk maar liefst  9-9 !
Een mooi 3 luik tussen de MO17 en de JO17 werd zo net voor de sneeuwstorm afgesloten , en verkleumd maar voldaan werd er nog even geposeerd. Op naar de volgende uitdaging ! 

Delen