Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

F2 Squad Cupfighters !!

24 april 2015 17:45

Het was woensdag middag 17.00 uur , in een goed gevulde smeerlano arena ging Duinrand S F2 de strijd aan met mannen van SVW'27 om een plek in de halve finale van de beker.

De mannen van de F2 werden op scherp gezet door trainer Eddie , omdat er afgelopen zaterdag nog een 2-1 voorsprong werd weggeven.
Deze boodschap kwam goed over , de F2 squad starte vlijmscherp , met goed combinatie voetbal werd SVW ver terug gedrongen en was Senn Haker die de 1-0 binnen schoot.
Duinrand bleef vlot door combineren en nu stond Mik Tamis aan het einde van een mooie aanval , hij pakte met buitenkantje rechts de bal in keer uit de lucht.
De laatste 5 minuten van de eerste helft kwam SVW meer onder de druk uit en kwam er een paar keer gevaarlijk uit , maar doelman Leon Veerman hield zijn doel schoon , en de bikkelharde verdediggers Gijs Vrasdonk en Daan Tot hielden alles goed controle.
Met de 2-0 op het bord gingen we de rust in , waar een wel verdiende beker limonade klaar stond.
Nogmaals werd er opperste contratie gevraagd van de mannen , en al snel maakte Senn de 3-0.
Dit leek een veilige stand maar SVW ging nu alles of niks spelen en nam de regie over en maakte ook de 3-1.
De squad was nu gewaarschuwt en Koen van Wechem ging meer als verdediggende middevelder spelen , en zo was het nu Klaas van Egmond die samen Tygo van Duin op het middeveld de strijd aangingen.
Dit pakte goed uit en zo werd Iann Petiet alleen voor de keeper gezet , deze werd goed gestopt door de SVW keeper , maar Senn was attent en prikte alsnog de 4-1 er in.
Nu was het slot offensief voor de squad , met de wetenschap dat de doelpuntenteller van onze topscorer nu op 99 stond ging iedereen nog vol aan de bak.
Via een goede aanval werd Senn op rechts weggestuurd en met een snoeiharde pegel in de verre hoek lag nummer 100 in het mandje , en kwam zo de eindstand op 5-1 !